10 найбезглуздіших «гаджетів краси» з Китаю


Як відомо, жінки Азії витрачають неймовірно багато часу на догляд за собою. Можна сказати, що в Азії існує своєрідний культ зовнішності, який і штовхає цих жінок на справжні подвиги.

Ну а китайський виробник звичайно ж сповнений рішучості догодити прекрасним дамам, вигадуючи часом такі специфічні пристосування для підтримки краси, що не кожен зважиться застосувати їх на собі. Та й призначення таких «девайсів» не завжди зрозуміле на перший погляд.

Перед вами 10 найдивніших гаджетів для догляду за собою родом з Китаю:

Гігантські гумові губи

Девайсы красоты из Китая
Пристосування виглядає страхітливо і незвично, проте в Китаї впевнені - цей девайс допоможе вам позбавитися від зморшок без хірургічного втручання! Все, що вам необхідно зробити, це вставити цю дивну штуковину в рот і вимовляти голосні літери: «е», «і», «о», «ю» і т.д. протягом декількох хвилин в день. Невідомо, чи спрацює це дивовижне пристосування, але заряд хорошого настрою від споглядання себе в такому безглуздому вигляді вам забезпечений не на один день.

Стрічка від зморшок

Девайсы красоты из Китая

Ні, ця стрічка зморшки звичайно ж не прибере. Вона їх ... розтягне. Суть в тому, що ви зміцнюєте цю річ на лінії волосся, ретельно маскуєте її під волоссям, а вона в свою чергу розтягує шкіру обличчя таким чином, щоб зморшки стали менш помітними. Звучить трохи комічно, навіть важко уявити, яким чином буде виглядати в підсумку таке ось «натягнуте» обличчя.

Прилад для догляду за шкірою навколо очей

Девайсы красоты из Китая

Передбачається, що це пристосування позбавить вас від набряків, темних кіл і мішків під очима за допомогою теплових коливань, які стимулюють кровообіг в зонах навколо очей. Ну що ж, не впевнена, що цей пристрій можна використовувати всім, але виглядає воно непогано і досить мило.

Пристосування для виготовлення маски для обличчя

Девайсы красоты из Китая

Вам звичайно може здатися що це звичайна терка для овочів. На вашій кухні швидше за все знайдеться одна або кілька таких. Однак ви сильно помиляєтеся, це пристосування створено спеціально для виготовлення масок для обличчя. Воно дозволить вам красиво нарізати огірки перш ніж ви покладете їх на свої очі, а спеціально прикріплене дзеркальце допоможе вам не промахнутися, коли ви будете це робити. Загалом, можете сміливо приклеїти до своєї овочерізки дзеркало і отримати Супермодний і сучасний девайс для догляду за собою.

Тренажер для ідеальної посмішки

Девайсы красоты из Китая

Вам може здатися, що ваша усмішка і так досить ідеальна, але китайці так не думають. Чесно кажучи, не зовсім зрозуміло, як цієї штуковиною користуватися і чи доведеться в ній ходити постійно (і при цьому постійно посміхатися), або можна надягати її на час. Стало навіть трохи радісно від того, що ми не в Китаї, і нам не доводиться використовувати ось такі ось дивакуваті пристосування.

Сауна для обличчя

Девайсы красоты из Китая

Серйозно? Сауна для обличчя? Навіщо? Щоб схуднути в щоках і підборідді? Якщо раптом вирішите використовувати таку штуку, щоб позбутися від пари зайвих грамів на обличчі, напишіть нам про свій незабутній досвід. Дійсно цікаво, чого можна домогтися, використовуючи це пристосування. В крайньому випадку, можна надіти цей дивний девайс на костюмовану вечірку, дивну костюмовану вечірку.

Маска для ліфтингу обличчя

Девайсы красоты из Китая

Китайці впевнені, що ця маска допоможе домогтися красивою V-подібної форми нижньої частини обличчя. Вони стверджують, що ця річ покращує кровообіг і підтягує шкіру. Яким чином це відбувається залишається невідомим. Мені все-таки здається, що це пристосування було придумано китайськими чоловіками, щоб китайські жінки поменше говорили. Добре, що наші чоловіки не змушують нас носити такі штуки.

Праска для зморшок
Девайсы красоты из Китая

Якось страшно навіть стало за китайських жінок. Наскільки суворим потрібно бути, щоб розгладжувати власні зморшки праскою? Проте, такий праска дійсно існує, і діє приблизно так само, як і звичайний, тільки звичайно ж температура нагрівання у нього набагато менше. Передбачається, що цей гаджет досить просто помістити на лоб або біля очей, і чудотворне тепло розгладить всі ваші зморшки. Ну ну.

Випрямляч для носа

Девайсы красоты из Китая

Виглядає як пристрій з камери тортур або який-небудь хірургічний інструмент. В інструкції сказано, що досить поміщати цей прилад в ніс щодня на 20 хвилин, і він випрямить його без звернення до косметичних хірургів. Яким чином це працює не описано. Але виглядає небезпечно і непередбачувано. Як не втратити кісток носа назовсім завдяки цій милій шанувальникам.

Масажер для грудей

Девайсы красоты из Китая

Всього за 50 $ ви можете стати щасливим володарем ось таких чудових рожевих грабель для грудей. Граблі звичайно ж не прості, а ... що допомагають зберегти красу вашої грудей. В інструкції сказано, що ця мила річ кидає виклик сучасній медицині, дозволяючи ваших грудей залишатися пружною і підтягнутою. Як на мене, граблі - вони і є граблі, і нічого чудодійного в них немає.

Джерело.