10 знаменитостей, які були помічені в Івано-Франківську


Уявімо на секунду, що Івано-Франківськ відвідали зарубіжні знаменитості.

Голлівудську зірку Леонардо ді Капріо ми зустріли біля фонтану в центрі міста, пише ВЕЖА. Незважаючи на позитивний настрій, спілкуватись з пресою він не захотів, тому причину його візиту до Івано-Франківська дізнатись не вдалось.

Виконавця головної ролі  в “Матриці” Кіану Рівза було помічено поблизу пам’ятника Руській Трійці.

Том Круз потрапив в поле зору фотокамер поблизу ратуші.

На стомертівці люди помітили режисера Майкла Бея, який знімав місцеву легенду – “франківського Канта”, “Пане Дай Пару Копійок“. За неофіційною версією, Бей готує новий документальний блокбастер.

Виконавця ролі Джона Сноу у серіалі “Гра престолів” Кіта Герінгтона ми зустріли біля ЦУМу. В його руках був продуктовий пакет з “Сільпо”.

На залізничному вокзалі з квитком до Микуличина в руках був помічений Джордж Клуні. Він всіляко намагався сховатись від об’єктивів фотокамер.

Також в Івано-Франківську був Чарлі Ханнем, який виконував головну роль в серіалі “Сини анархії” та фільмі “Король Артур”.

Арнольда Шварценеггера ми побачили біля пам’ятника Андрею Шептицькому. Чому актор лежав в спальному мішку – невідомо.

Приблизно в той самий час в парку Міцькевича був помічений режисер Квентін Тарантіно. Як і Шварценеггер, він відпочивав.

За неофіційними даними після виборів президента США, екс-президент Барак Обама був запрошений на роботу до івано-франківьскій облдержадміністрації. Чи прийняв Обама запрошення наразі невідомо, але на співбесіді він точно був.