10 звичок здорових людей, якими ми звикли нехтувати


Захоплюєтесь людьми у хорошій фізичній формі? Тоді беріть з них приклад та працюйте над собою!

Лара Хадсон, професійний інструктор з пілатесу, виявила 10 звичок людей, які піклуються про своє здоров'я і підтримують тіло в тонусі. "Коли справа доходить до того, чому я встаю о п'ятій ранку і йду на пробіжку, - ділиться Лара,  — чому я йду на йогу, а не на обід, чому я завжди знаходжу час, щоб працювати над собою, я не думаю про це. Я просто це роблю", пише сайт Мізки.com.

Тож сьогодні пропонуємо вам ознайомитися зі звичками людей в хорошій фізичній формі для того, щоб стати кращою версією себе.

1. Вони вважають, що рух — це обов'язок

Люди в хорошій фізичній формі розуміють, наскільки важливо рухатись. Фізичні вправи можуть втомлювати вас, але якщо ваш лозунг "Зроби це або облиш", то ви завжди обиратимете останнє.

Переконайтеся, що короткочасний дискомфорт, заподіяний виснажливим ​​тренуванням, в майбутньому дасть відмінні результати. Пам'ятайте, як важливо змушувати себе постійно рухатись. Неважливо, наскільки ви зайнята людина, завжди можна знайти час на тренування.

2. Вони планують свої тренування

Вони планують не лише важливі зустрічі, але й свої тренування. Якщо вони з якихось причин пропускають хоча б одне заняття, то обов'язково зможуть це надолужити. Життя непередбачуване, але це не повинно стосуватись режиму тренувань.

Планування  — ключ до того, щоб зробити фізичні вправи звичкою. А коли щось стає звичкою, ви беретесь за справу навіть не задумуючись.

3. Вони стійкі характером

Люди в хорошій фізичній формі можуть похвалитись дисциплінованістю. Вони орієнтовані на майбутнє і розуміють, що результати не приходять одразу, необхідно постійно і послідовно йти до поставленої мети. Стійкість характеру означає, що вони наполегливо працюють навіть тоді, коли мета тренувань маячить десь далеко.

4. Їх не можна назвати непостійними

Багато людей через непостійність ніяк не можуть привчити себе тренуватися регулярно, дуже часто не завершують тренування або перестрибують з одного виду спорту на інший, не зайнявшись як слід жодним. А потім дивуються, чому ж вони не досягли запланованих результатів. Ті, хто підтримує гарну форму, завжди доводять тренування до кінця.

5. Їм не потрібно хвалитися

Люди в хорошій фізичній формі не потребують похвали з боку інших. Вони не хваляться кількістю втрачених кілограмів або тим, скільки віджимань можуть зробити.

Міцне здоров'я, підтягнута шкіра, здорове тіло і бадьорий настрій — це гідна нагорода за важку і наполегливу роботу над собою.

6. Вони знають, що важливо тренувати не тільки тіло, а й розум

Зв'язок між розумом і тілом дуже сильний. Як і олімпійські спортсмени, люди в хорошій фізичній формі аналізують свої тренування і намагаються удосконалювати їх з кожним днем.

Захоплюєтеся людьми, яких бачите в спортзалі? Вони виглядають так, тому що займаються тренуваннями не лише тіла, але й розуму.

7. Вони встають разом із сонцем

Люди в хорошій фізичній формі тренуються в першій половині дня. Ранні пробудження допомагають їм зосередитися і на інших цілях, досягти успіху у виконанні щоденних завдань, спалити більше калорій.

Коли ви встаєте разом з сонцем, то поєднуєтесь з народження нового дня, а це наповнює вас енергією і натхненням.

8. Вони люблять їжу

Здорові люди ніколи не сидять на дієтах. Вони правильно харчуються, уникаючи їжі, яка може завдати шкоди тілу. Вони справляються зі стресом за допомогою фізичних вправ, а не "заїдають" його.

Здорові люди отримують радість від прийому їжі, розуміючи, що вона — це дорогоцінний подарунок для тіла і душі.

9. Вони не забувають про повноцінний сон

Нестача сну провокує уповільнення метаболізму, погіршує настрій і здатність ясно мислити. Під час фізичних тренувань люди "спалюють" стрес і негативні емоції, які так часто заважають заснути. Якщо у здорової людини був важкий день, вона прийме гарячу ванну або займеться йогою для того, щоб зняти напругу. Люди в хорошій фізичній формі розуміють, що відпочинок важливий не менше, ніж фізичні вправи.

10. Вони винагороджують себе

Вони можуть дозволити собі випити на вечірці і злегка об'їстися на свята. Життя нудне без цього! Але у людей в хорошій формі є одна особливість: замість того, щоб винагороджувати себе їжею за старання, здорові люди нагороджують себе враженнями.

Як щодо сеансу масажу або відпочинку на природі у вихідні дні? Це гідна нагорода за старанну роботу в будні. Сходіть в салон краси замість того, щоб купити собі морозиво.

Наповнюйте свою систему винагород враженнями, які додадуть вам життєвих сил, поліпшать ваше здоров'я і підвищать впевненість у собі.