12 франківських підприємців отримають подяки за правильну рекламу


Міський голова відзначить підприємців, що самостійно замінили рекламні вивіски згідно нових правил розміщення.

Про це під час оперативної наради зазначив Руслан Марцінків. Тож доручив депараменту ЖКГ підготувати список, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

У свою чергу головний комунальник міста Михайло Смушак повідомив, що вони вже визначили 12 найвідповідальніших підприємців, які змінили вивіски самостійно, без приписів. Відтак, готові подати перелік прізвищ меру.

Тож, очільник Франківська повідомив, що ці підприємці будуть запрошені на засідання виконкому у четвер, де отримають подяки за заміну вивісок самостійно. 

Як відомо, з 1 липня вступили в дію нові правила щодо розміщення вивісок. Це рішення зобов'язало підприємців привести вивіски у відповідність до вимог. До цього часу муніципальна інспекція з благоустрою не складала приписи та протоколи за не правильне розміщення вивісок.

Однак прокуратура вважає таке рішення незаконним, тож заступник прокурора Івано-Франківської області звернувся до суду з відповідним позовом.

Нагадаємо, також під час сьогоднішньої оперативної наради очільник Франківська представив нового керівника "Водоекотехпрому".