160 дітей прикарпатських учасників АТО безкоштовно оздоровились в літніх таборах


Впродовж першої половини літа 160 дітей із сімей учасників АТО оздоровились за кошти обласного бюджету в дитячих оздоровчих таборах, які розташовані на території області

Зокрема діти відпочивали в таборах ДЗСТ " Сокіл", ПЗОВ " Перлина Придністровя", ДЗСТ " Перлина Карпат", ПЗОВ "Лімниця", ДЗСТ "Верховина".

"Також з початку року 4 дітей відпочило в Міжнародному дитячому центрі "Артек" та 8 в Українському центрі " Молода Гвардія". 14 дітей мали змогу оздоровитись в санаторіях лікувального типу. 49 дітей відпочивали у ДОЗТ "Прибережний" , селище Лазурне Херсонської обл.", - повідомляє Центр допомоги учасникам АТО - ІФ.

Варто зауважити, що 8 серпня ще 8 дітей буде направлено в ПЗОВ " Лімниця" с.Вістова Калуського району та 9 серпня ще 26 дітей поїде в дитячий табір ім. Ю. Гагаріна в м. Скадовськ Херсонської обл.

Окрім того впродовж 29 травня 15 червня в пришкільних таборах міста відпочивало 76 дітей.

"На превеликий жаль, немає можливості охопити всіх дітей із сімей учасників АТО для оздоровлення за рахунок державних коштів, тому ми щиро вдячні директорам дитячих таборів, які надають знижки та приймають ниших діток на оздоровлення", - йдеться у дописі.