BlackFriday 2018: коли очікувати і де можна знайти кращі пропозиції


Чорна п'ятниця по праву вважається одним з найактивніших торгових періодів у цілому світі. А протягом останніх декількох років феномен блекфрайдей викликав справжній бум і серед населення України.

Традиційно, найочікуваніший сезон розпродажів стартує восени. Цього року він припадає на 23 листопада і за прогнозами аналітиків, обіцяє зібрати рекордну кількість учасників. Станом на сьогоднішній день вже десятки інтернет-магазинів оптової та роздрібної торгівлі заявили про свою готовність приймати участь в події.

Зі своєї сторони, онлайн-платформа знижок і розпродажів SKIDOCHNIK вже розпочала підготовку свого традиційного проекту, який дає можливість українському споживачу взяти участь у грандіозному сейлі максимально швидко та зручно.  Більше сотні провідних український рітейлерів і онлайн-магазинів підтвердили свою участь у заході. Rozetka, le Boutique, Comfy, Eldorado та інші відомі торгові майданчики обіцяють порадувати Вас вигідними пропозиціями. Список магазинів щодня зростає. Повний перелік учасників розпродажу Чорна п'ятниця 2018 вже незабаром буде доступний на одній сторінці проекту ознайомитися з яким кожен бажаючий зможе, підписавшись на розсилку новин.

Суттєві знижки охоплять всі товарні групи і подекуди можуть досягнути навіть 90%. Задля того, щоб не захопитись покупками, заздалегідь підготуйте список необхідних товарів і проаналізуйте наявні цінові пропозиції. Радимо в період великих знижок здійснювати масштабні покупки, наприклад, побутову техніку, товари для дому, електроніку чи гаджети. Як показує практика, навіть неістотна знижка на товари даної групи, допоможе значно заощадити сімейний бюджет.

Приєднуйтесь до аудиторії онлайн-платформи Скидочник, підпишіться на щоденну розсилку новин і тоді ви однозначно не прогавите початок масштабної події під назвою Чорна п'ятниця.