25-річна прикарпатка намагалася поцупити бляшку спиртного


У Бурштині 33-річна жінка намагалася таємно викрасти з торгового центру продукти харчування та засоби гігієни. Інший випадок трапився у Калуші. Тут 25-річна зловмисниця поцупила, зокрема, алкогольні та енергетичні напої.

На виході з торгового закладу, що в Бурштині Галицького району, молоду жінку зупинив для огляду охоронець, якому її поведінка видалася підозрілою. Однак відвідувачка на слова охоронця не відреагувала, а кинулася навтьоки, тож довелося її наздоганяти. Виявилося, що селянка винесла товару на суму більш як п’ятсот гривень. Оскільки вона викрадала крам відкрито, то її дії правоохоронці кваліфікують не як крадіжку, а грабіж – з усіма правовими наслідками. А в Калуші міліціонери розшукали 25-річну місцеву жительку, яка поцупила з торгового майданчику біля крамниці пляшку спиртного, чотири банки енергетичного напою, дві упаковки картопляного пюре і фарбу для волосся.

За цими фактами працівники слідчих підрозділів Галицького районного та Калуського міського відділів міліції розслідують кримінальні провадження.