На Рожнятівщині відкрили рекреаційну зону


У ДП «Брошнівське ЛГ» приділяють велику увагу благоустрою лісових територій, будівництву рекреаційних зон та впорядкуванню місць відпочинку.
Минулої п'ятниці приємна подія відбулася в Ілемні. Тут відкрили рекреаційну зону при в’їзді в село під назвою «Нижній кут», інформує Івано-Франківська ОДА.

Відтепер бажаючі у цьому місці можуть зупинися, розпалити багаття, пообідати, а ще активно відпочити, змагаючись у вмінні пограти у футбол чи волейбол. Лісівники спорудили не лише альтанку зі столом, лавками, встановили мангал, але й обладнали футбольний та волейбольний майданчики.

Не забули і про найменших, встановивши дитячі гірки, гойдалки. Щоб у «Нижньому куті» було затишно, комфортно та безпечно подбали працівники Ілемнянського та Лугівського лісництв.

Варто додати, що рекреаційні зони користуються все більшою популярністю. І досить важливою перевагою для громадян є те, що весь цей комфорт вони отримують безкоштовно. Єдина плата, яку кожен відвідувач повинен і навіть зобов'язаний віддати, - бережне ставлення до зробленого лісівниками, дотримання порядку і чистоти.