На Косівщині чоловік самотужки затримав крадія


До Косівського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця району про те, що на господарстві свого сина він виявив невідомих осіб, які вчинили крадіжку двох металевих труб. Одного із зловмисників він затримав, а іншому вдалося втекти.

Отримавши повідомлення, місцеві правоохоронці негайно виїхали на місце події та задокументували факт вчинення крадіжки. В ході проведення відповідних заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 26-річний мешканець одного із сіл Верховинського району. Про це інформує прес-служба Нацполіції в області.

Як з’ясувалося, зловмисники, скориставшись тим, що за їхніми діями ніхто не спостерігає, проникли на територію чужого господарства, звідки поцупили металеві труби. Щойно вони винесли труби з подвір’я як на господарство сина прийшов батько господаря, котрий застав крадіїв та затримав одного із них. На даний час правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення місце перебування останнього.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.