Бурштинська ТЕС на 8% збільшила видобуток елекроенергії


ДТЕК Бурштинська ТЕС у першому кварталі 2018 року виробила на 8% більше електроенергії, ніж минулого року.

Станом на початок квітня цей показник складає 2,67 млрд кВт-год. В цілому компанія ДТЕК збільшила відпуск електроенергії в першому кварталі 2018 року на 28% - до 7,4 млрд кВт-год.

Загалом за перший квартал роботи ДТЕК Бурштинська ТЕС виробила 2,67 млрд кВт-год електроенергії, тоді як за перші три місяці минулого року – 2,46 млрд кВт-год. Оцінюючи показники березня, варто зазначити, що кількість виробленої електроенергії в порівнянні з лютим збільшилась на 0,043 млрд кВт-год. У порівнянні з березнем минулого року цей показник зріс на 30 %.

«Окрім збільшення показника виробітку і відпуску електроенергії, ми прагнемо досягти нульової аварійності та максимально зменшити питомі витрати умовного палива. І цього року запланували реалізувати чимало інвестиційних проектів з ремонту обладнання», - cказав Денис Шмигаль, директор ДТЕК Бурштинська ТЕС.

Нагадаємо, що ДТЕК Бурштинська ТЕС забезпечує світлом 3 млн осіб із Закарпатської та частково Івано-Франківської та Львівської областей. Станція виробляє 64% електроенергії на потреби України, решту - 36% експортує в Словаччину, Угорщину та Румунію