Креативна реклама книжок, книжкових магазинів та бібліотек


Книжки бувають різні - розумні, яскраві, розважальні. Власне, це невичерпний потенціал для креативу..

 Сайт booxters.com підібрав найцікавіші та найпопулярніші книжкові реклами. Треба зауважити, це справжні шедеври реклами.

Після прочитання спалити

У цьому виданні "451 градус за Форенгейтом" Рея Бредбері ідея книжки закладена в її оформленні - одиницю в назві замінено справжнім сірником. Таким чином, книжка наче каже читачеві: Можеш спалити мене, якщо хочеш. Вибір за тобою.

Пішов у книгу

    

 

 Така реклама відомого видавництва Пінгвін вийшла в Сінгапурі. Вона про чарівну силу книги, здатну перенести тебе від твоїх буденних проблем в інший світ, як тільки ти її відкриваєш.

Стань кимось іншим

  

  

А ця реклама книжкового магазину Mint Vinetu у Вільнюсі про іншу чарівну властивість книжок - вони дарують можливість відчути себе іншою людиною. Просто обирай свого героя.

Що роблять продавці книжкових магазинів, коли їх ніхто не бачить

  

  

Таку вірусну рекламу запустив в соціальних мережах Librairie Mollat - перший незалежний книжковий магазин у Франції.

Читання формує тебе

     

  Так стверджує реклама найбільшої публічної бібліотеки в Колумбії Luis Angel Arango.

Гарна книжка завжди складе тобі компанію

 

А ця ідея була реалізована для найстарішої мережі книжкових магазинів в Ізраїлі Steimatzky books. Вони працюють у кожному ліжку )

Книжки дозволяють тобі вести подвійне життя

Ця серія постерів рекламує німецький книжковий магазин Stories! Якщо ти читаєш, то одночасно проживаєш два життя - і це відбувається постійно!

Тому що усі книжки різні

Це реклама книгарні National Book Tokens. Основа ідея, що хоч ми всі дуже різні, для кожного знайдеться своя "правильна" книжка.

 

Читай себе цікавим

Ми - це те, що ми читаємо. Люди, які читають більше, цікавіші. Якщо ти хочеш бути цікавішим, ресурс Pulp Books порекомендує тобі щось почитати.

Винос мозоку

 Так, трохи моторошно, але деякі книжки дійсно виносять мозок. А візуалізували цю ідею на замовлення книгарні з Південної Африки.

Вимкни Інтернет. Почитай книжку.

Face a book - зустрінься з книгою обличчям до обличчя. Звісно, для цього доведеться на якийсь час вийти з фейсбуку. Ця мінімалістична реклама ще одного книжкового магазину в Ізраїлі. І, напевно, ми дослухаємось їх поради.