4 причини, чому варто додати корицю з лимоном в свій раціон


Окрім того, що кориця з медом корисна не тільки для схуднення, вона ще й має позитивний ефект для здоров’я загалом. Рекомендуємо вам якнайшвидше додати її у свій раціон і ви згодом відчуєте усі її переваги.

Ці два продукти приносять величезну користь нашому організму, заповнюючи щоденні потреби в деяких вітамінах і в багатьох поживних речовинах, пише 24 канал.

Користь кориці з лимоном

Лимон з корицею допомагають схуднути

Кориця зазвичай допомагає регулювати рівень інсуліну в крові і замість того, щоб відкладати зайві вуглеводи про запас, організм використовує їх в якості палива. Також що лимон, що кориця допомагають розігнати метаболізм і сприяють схудненню.

Кориця з лимоном зменшують біль в суглобах

Оскільки в цитрусових міститься багато вітаміну С, лимон допомагає організму виробляти колаген. А ще в кориці і лимоні містяться антиоксиданти, які зменшують запальні процеси.

Суміш сприяє чистій шкірі без акне

Суміш кориці і лимона діє як ефективний антибактеріальний засіб і до того ж сприяє не лише очищенню шкіри, але й створює справжній вітамінний коктейль для обличчя. Якщо ви привчите себе кожен ранок і вечір пити теплий чай з лимоном і корицею, ви помітите, як очиститься ваша шкіра.

Лимон з корицею підвищує імунітет

В сумі з іншими корисними властивостями суміші лимона і кориці ви посилите власні захисні функції організму. Звичайно, засіб не здатний на 100% зберегти вас від застуди і грипу. Але тим не менш, ви зможете легше перенести захворювання з напоєм з лимона і кориці.