Преска “Центру Політичних Студій”


В п'ятницю, 8 вересня конфернц-залі готелю “Станіславів” члени ГО “Центр Політичних Студій” презентують перші напрацювання з аналізу декларацій Прикарпатських суддів.

На прес-конференції презентують матеріали з моніторингу суддів 16-ти судів Івано-Франківської області, що здійснені в рамках проекту «Громадський моніторинг суддів Івано-Франківської області як механізм протидії корупції в судах та сприяння судовій реформі в Україні».

Першу частину аналізу декларацій презентують директор ГО “Центр Політичних Студій” Віталій Світлик та аналітик проекту Михайло Джогола. Розповідатимуть про методологію аналізу стилю життя суддів, інформацію, яку вдалось отримати в ході аналізу та особливості комунікації громадськості з суддями.

Окрім того, активісти розкажуть про подальші заходи, заплановані проектом.

Проект реалізовується в рамках програми «Посилення спроможності громадянського суспільства в регіонах України впливати на органи Державної влади та місцевого самоврядування з метою прискорення реформ», міністерства закордонних справ Нідерландів та Центру політико-правових реформ.