Бойовики зосередились на Авдіївській промзоні


Протягом вчорашнього дня російсько-окупаційні угруповання продовжили обстріли позицій українських військ із гранатометів і стрілецької зброї. Найбільше відкривають вогонь по Авдіївській промзоні.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Біля Авдіївки після 18 години бойовики тричі обстрілювали наші позиції з мінометів різних калібрів, танку та гранатометів. Вогнем у відповідь українські бійці жорстко придушували активність противника. У ході одного з таких протистоянь один український військовий отримав поранення.

На Маріупольському напрямку бойовики з 82-міліметового міномету та великокаліберних кулеметів майже годину били по наших укріпленнях на підступах до Чермалика. Ввечері під ворожим вогнем опинились українські позиції неподалік Павлополя, Лебединського, Широкиного. Внаслідок обстрілу нашого опорного пункту у районі Водяного, ще один українських захисник отримав поранення.

На Луганському напрямку було відносно спокійно. Терористи використовували стрілецьку зброю і гранатомети неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.

За минулу добу незаконні збройні формування 25 разів порушили режим тиші. В ході бойових дій троє українських воїнів отримали поранення.