У Долині затримали злодіїв, що обкрадали дачі


Нещодавно до Долинського відділення поліції звернувся 53-річний мешканець районного центру з повідомленням про те, що з його дачної ділянки викрали металевий ланцюг на загальну суму в декілька сотень гривень.

В ході проведення слідчих дій та з'ясування всіх обставин події правоохоронцями було встановлено осіб, причетних до вказаної крадіжки. Ними виявились 23-річний долинянин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та його 15-річний товариш, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Як з’ясувалося, пізно ввечері зловмисники проходили повз дачне господарство потерпілого. Скориставшись відсутністю господарів, зайшли на подвір’я та викрали ланцюг з карабінами до нього. Відтак викрадене продали, а кошти витратили на свої потреби.

В ході слідчих дій правоохоронці одержали обґрунтовані докази причетності старшого із зловмисників до вчинення ряду подібних крадіжок з дачних господарств, що на території району. На підставі чого підозрюваного затримали та узяли під варту.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.