Відзавтра на Прикарпатті працюватимуть нові ділянки TruCam


Патрульна поліція розширює кількість ділянок, де вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM, а також збільшує кількість таких приладів.

На Прикарпатті зараз є чотири таких пристрої. Два знаходиться на автодорозі "Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів. Ще по одному розташували в Івано-Франківську на вулиці Галицька та Крихівецька, пише Бліц-Інфо.

У пресслужбі патрульної поліції повідомляють, що завтра, 20 листопада, на Прикарпатті з'являться нові ділянки контролю.

Йдеться про автошлях Н-10 “Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига”. Автодорога починається у Стрию, проходить через Болехів, Долину, Калуш, Івано-Франківськ, Коломию, Заболотів, Снятин, Чернівці, Новоселицю, і закінчується на пропускному пункті Мамалига на кордоні з Республікою Молдова, де переходить у молдовський автошлях М14.

Нагадаємо, патрульна поліція використовує TruCam виключно на ділянках автодоріг із дорожніми знаками, що повідомляють про фото- відео фіксування порушень, з підвищеним рівнем аварійності, пов’язаним з перевищенням швидкості, як у містах так і на дорогах міжнародного значення. Також в місцях фіксації порушень швидкісного режиму знаходитися службові транспортні засоби з увімкненням маячків синього кольору в обов’язковому порядку.

Як відомо, згідно статті 122 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) за перевищення швидкості більш як на 20 км/год - штраф - 255 гривень. За перевищення більш як на 50 км/год - штраф - 510 гривень.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!