Поліція Прикарпаття розшукує слідчого


Головне управління Національної поліція в Івано-Франківській області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби.

А саме - спеціаліста сектору пенсійного забезпечення; слідчого відділу розслідування злочинів скоєних проти життя та здоров`я особи слідчого управління, інформує прес-служба нацполіції в області.

Основні вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого бакалавра, бакалавра. Без вимог до стажу. Знання законодавчих та нормативно-правових актів, що стосуються правоохоронної діяльності та державної служби, основних принципів роботи на комп’ютері. Вільне володіння державною мовою.

Кандидати подають документи, які визначені постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 ,,Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заняття посад державної служби”, особисто, до 03.07.2016, за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 15, у робочі дні з 09:00 до 17:00.

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу, функціональних обов’язків по посаді, розміру та умов оплати праці, можна отримати за тел. (0342) 79-01-86 (внутрішній 11-86).