"Бумбокс" починає тур Україною. Та спершу завітає до Івано-Франківська


Гурт «Бумбокс» оголосив дату початку всеукраїнського туру на підтримку нового EP-альбому «Голий Король», який вийде в серпні цього року.

Перший гастрольний концерт відбудеться 7 вересня у Чернівцях, а потім колектив відвідає ще 20 міст у різних регіонах,  пише Cultprostir.

А найближчим часом «Бумбокс» можна буде почути на фестивалі Porto Franko в Івано-Франківську, який пройде 14-18 червня.

«На жаль, ніхто й ніколи не зможе пояснити, що таке бути в турі, – говорить лідер «Бумбокс» Андрій Хливнюк. – В турах з нами відбувалось те, про що можна написати ще тацю альбомів. Скуштувавши тур одного разу, ви стаєте турозалежними. В турі здалеку можна побачити всю жалюгідність дрібних і безпідставних сварок з рідними. В турі стає очевидним, кого ви насправді любите і хто любить вас. Рік за роком – і тур вам стає просто таки необхідним, як ліки. Це шокова тУрапія. Ми їдемо в тур і кличемо всіх меломанів на наші концерти».

31 травня група «Бумбокс» представила майбутній EP наживо на закритому концерті, під час якого також пройшли зйомки кліпу на пісню «Голий Король». Крім цього треку, до релізу увійшли композиції «Колишня», «Болельщик», «Сталеві квіти», акустична версія пісні «Люди» та «Вечір в Ріо», записана разом із гуртом O.Torvald.

До того ж, нещодавно гурт «Бумбокс» презентував кілька серій документального серіалу про їхній тур європейськими країнами, який проходив у березні 2017-го.