Меценатка зі США подарувала ліцею на Прикарпатті телевізор


55-дюймовий плазмовий телевізор тепер буде використовуватися у Верхньолипицькому ліцеї як навчальний посібник та допоможе розширити можливості навчально-виховного процесу.

Гаджет закладу подарувала уродженка Рогатина Наталія Брандафі (Дзева) із США, яка є однією із партнерів Центру та вкотре допомагає фінансово потребуючим Рогатинського району, перестарілим зокрема, інформують в ІФ ОДА.

У знак вдячності за такий чудовий презент Верхньолипицький ліцей передав для пані Наталії книгу-реквієм «Молитви до Небесних сил за захист українського народу» із дисками пісень Майдану.

До слова, Наталія Брандафі, колом професійних зацікавлень якої є правова Україна, права людини, українська культура, волонтерський рух, у жовтні 2019 року подарувала плазмовий телевізор для облаштування відпочинкового осередку для групи підготовки до школи та першокласників Заланівської ЗОШ.

У серпні 2019 пані Наталія була нагороджена грамотою голови райдержадміністрації та голови районної ради за багаторічну благодійність, любов до рідної Батьківщини, вагому підтримку жителів Рогатинщини, тісну співпрацю із Рогатинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.