З фракції "Слуга народу" виключили двох нардепутатів


На своєму засіданні фракції "Слуга народу" 15 листопада вирішили виключити з фракції нардепів Анну Скороход та Антона Полякова нібито за інакодумство та неголосування за деякі законопроєкти. Тож тепер у фракції залишилось 250 депутатів.

Поляков не погоджується з рішенням фракції, але вже зняв свій значок "Слуга народу", повідомляє 24 канал.

"У залі були присутніми 120 народних депутатів. Я особисто їх перелічував. Тобто більшості фракції не було. При чому більшість із присутніх там – це ті, хто обіймає керівні посади в партії або в комітетах. Тобто вони заангажовані, щоб діяти в інтересах керівництва", – сказав Поляков.

При цьому конкретних якихось доказів моїх неголосувань, що я гірше від усіх голосую чи що я не так голосую, чи що я прогулюю засідання, не було надано. Тобто це абсолютна маячня, – додав нардеп.

"Крім того, що в мене є свій телеграм-канал, у якому я написав, що нас загнали вчора у підвал, я, чесно кажучи, не зрозумів (причин виключення з фракції). Давид Арахамія одночасно говорить про те, що "в мене позиція, інакомислення не може бути причиною виключення". Але одночасно він каже, що ось "у тебе позиція, ти не з нами пливеш", – поскаржився Поляков.