Франківські школярі взяли активну участь в інтернет-олімпіаді «На Урок»


Восени 2019 року Освітній проект «На Урок» провів Всеукраїнську інтернет-олімпіаду з 16 шкільних предметів для учнів 1-11 класів.

Півмільйона учасників та 6000 шкіл з 621 населеного пункту – перевірити свої знання вирішили учні з усієї України. Учні Івано-Франківська також виявили неабияку зацікавленість у змаганні: до олімпіади долучилися понад 1500 дітей.

Високі результати залучення свідчать про високий рівень мотивації та зацікавленості дітей, а також про глобальну діджиталізацію освіти, адже олімпіада проходить в онлайн-форматі. Саме тому участь могли взяти всі охочі, незалежно від рівня знань та місця проживання. 

Найактивнішім закладом освіти у місті стала школа №26, а краще за інших впоралися із олімпіадними завданнями учні СШ №1 І-ІІІ ст. Найчастіше юні краматорчани реєструвалися на інформатику, математику та українську мову і літературу. А найкращі результати було продемонстровано в олімпіадах з предметів «Я досліджую світ», трудове навчання та предмети початкової школи.

Усі учні, які виконали олімпіадні завдання, отримують дипломи чи сертифікати про участь. Учителі ж зі свого боку отримують свідоцтва за підготовку учасників, іменні подяки та можуть без зайвих проблем виявити та ліквідувати прогалини у дитячих знаннях.

Найактивнішими учителями стали Рубашевська Олена (Католицька школа-гімназія), Павлюк Аліса (Школа №26) та Букачевська Вікторія (Школа №26) - вони залучили найбільше учнів.

Інтернет-олімпіада «На Урок» – новий формат змагання для учнів, завдяки якому вони можуть проявити себе. А ще це унікальне поєднання тренду діджиталізації освіти, духу змагання та потреби у перевірці якості освіти.