Жертва "Слуги народу": Франківці постійно надзвонюють прихильники серіалу


Вже чотири роки жертва "Слуги народу": жительці Івано-Франківська постійно надзвонюють прихильники серіалу та запитують, де "Косой" та борг у 100 тисяч доларів.

Бо в одній зі сцен останньої серії першого сезону в зошиті "чорної бухгалтерії", яку знайшов "президент Голобородько", записаний номер телефону жінки, яким вона користується вже майже 15 років, ідеться в сюжеті ТСН.

"Чесно, мене завжди якісь пригоди! Ну, але така – це взагалі", - зізнається Юліана Антонюк. Відколи серія вийшла в ефір, її телефон розривається. "Мені ніхто не хамив. Просто всім було цікаво: Косой! Ну, і де ж ці 100 тисяч доларів? Переважно російською. Спершу думала: може, помилилися", - каже мешканка Івано-Франківська.

"Слугу народу" жінка не дивилася, тому одразу не збагнула, що коїться. Потім запитала в тих, хто телефонував. "Вони вирізали цей момент, скинули мені і буквально вимагали: та ви подивіться! Їм було весело", - розповідає жінка.

Перші дзвінки і її розважали, але що далі, то більше починали дратувати. Міняти номер телефону, яким користується стільки років, по роботі включно, жінка не хотіла. Сама не раз писала кварталівцям, щоби ті прибрали її номер, але жодної реакції не було.

Насправді Юліані телефонував актор "95 кварталу" Євген Кошовий – із вибаченнями. У серіалі він грає дипломата, тож саме його колеги уповноважили віддуватися за кіношний "ляп". "

Ніхто ж не знав, що так попаде! Просто написали від фонаря", - каже актор. Спершу він не втримався і знову розіграв Юліану. Але після того вибачився та пообіцяв знайти, хто вписав у кіношну сцену номер телефону, не перевіривши, чи не існує він насправді.

Сам номер від глядачів приховають. "Ми виправимо ситуацію. Ваш телефон буде заблюрений і ніхто вас більше не турбуватиме", - пообіцяв Кошовий. "Мені, звичайно, приємно, що відреагували", - каже Юліана. 

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!