У мерії розповіли, як франківські комунальники ведуть сторінки у Facebook


У вівторок, 12 листопада відбулась щотижнева оперативна нарада у міського голови.

Зокрема, на ній йшлось про «стан інформаційної роботи у виконавчих органах міської ради», інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Заступник керуючого справами – начальник управління організаційно-інформаційної роботи та контролю Андрій Лис розповів, що комунальні підприємства мають 35 сторінок у Facebook.

За його словами, найкраще веде сторінку Простір інноваційних креацій «Палац». Хоч сторінку створили і найпізніше за всі інші, кількість підписників вже переросла більше чотирьох тисяч.

«У нас зараз переповнений сайт виконавчого комітету. Основну інформацію даємо на сайт, а решту – на сторінку у соцмережі. Сайт інвестиційної політики майже не наповнює сайт, хоча активно веде сторінку у мережі. Також погано наповнює рубрики сайт департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою», - зазначив Лис.

Посадовець зазначив, що найкраще ведуть сайти Теплокомуненерго та Центр розвитку міста та рекреації. Водночас найкращі сторінки у Facebook – «Комуналка», сторінка міського голови, департамент освіти та служба оперативного реагування 15-80.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!