Вільні лекції про ІТ та концерти відомих зірок. Куди піти франківцям цього тижня?


Не потрібно цілий тиждень перевантажувати себе роботою. Час на відпочинок обов'язково треба виділити.

Аби не шукати в "Google", де в Івано-Франківську можна розвіятись, кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші івенти у місті з 11 до 17 листопада.

Нагадаємо, що до четверга, 14 листопада, у Франківську триває Восьмий Перегляд сучасного польського кіно „Під Високим Замком”.

Цьогоріч іванофранківцям і гостям міста запропонують переглянути близько 20 найсучасніших творів польської кіноіндустрії, визнаних не лише критиками, але й глядачами. Слід зазначити, всі фільми супроводжуватимуться професійними субтитрами українською мовою, а вартість квитка буде доволі символічною - всього 35 гривень. Перелік фільмів, ви можете преглянути тут. Квитки – у касі кінотеатру «Люм’єр».

Результат пошуку зображень за запитом

У вівторок, 12 листопада франківців безкоштовно вчитимуть програмуванню в громадському ресторані Urban Space 100. Захід розпочнеться о 18:00.

Подія для людей, що шукають можливостей стати програмістом. Вона може бути цікавою як для студентів, що вивчають програмування у ВИШах так і для тих людей, що хочуть змінити свою теперішню роботу. Під час події спікери будуть розповідати про особливості навчання на платформі, про навчальні матеріали та філософію спільноти “рівний-рівному”. Навчання на платформі р2р безкоштовне.

Спікери:
Сергій Никоноров - менеджер проекту “Освітня платформа Peer-to-Peer в Івано-Франківську”, координатор напрямку дігітальної освіти протягом життя в ГО “Інша Освіта”
Andrey Chernikov - ІТ спецаліст, соціальний інвестор, член Івано-Франківського ІТ кластера, співзасновник громадького ресторану “Urban Space 100”.

Світлина від P2P in Ivano-Frankivsk.

Цього ж дня, в університету Короля Данила пройде відкрита лекція «ІТ спеціалізація в праві, чи варто». Початок о 13.30. Місце -  малий актовий зал. Реєстрація тут.

Лектори:
- Тарас Бачинський, адвокат, керуючий партнер АО «Бачинський та партнери», Голова Комітету з ІТ-права Національної асоціації адвокатів України.
- Роман Радейко, CEO «Online Law School».

Ключовими тезами лекції будуть:
- кого хочуть бачити роботодавці;
- як побудувати свою юридичну компанію;
- що краще: будувати кар'єру ІТ-юриста чи розпочати бізнес;
- як юристу зрозуміти ІТ-шника;
- що потрібно знати юристу для роботи в ІТ.

Світлина від Університет Короля Данила.
У четвер, 14 листопда містян запрошують на виступ україномовного музичного проекту SHCHAVLINSKYI, який відбудеться о 20:00 в Urban Space 100. Вхід безкоштовний.

Shchavlinskyi виконує музику в стилі поп-рок. Він є автором двох музичних альбомів, реліз останнього відбувся у 2018-му, під назвою «Світ Ілюзій». Найновіший сингл побачив світ минулої осені і має символічну назву - «Осіння»‬.

SHCHAVLINSKYI — перший візит музиканта до Івано-Франківську. Вас чекає вечір, насичений потужною живою музикою і щирими емоціями.

Світлина від Urban Space 100.

Також у четвер можна відвідати виставу-притчу "Вона-Земля" у франківському драмтеатрі. Початок о 18:00. Квитки - тут.

Вистава-притча. Вистава-медитація. Вистава, яка звучить голосом Землі. Сакральне молитовне дійство, що переносить у позачасовий і позапросторовий стан - стан чистих відчуттів - стан очищення... У цій виставі резонує все - енергетика акторів і глядачів, слова, звуки, світло й тінь - і трансформує весь простір і нас самих.

Постановка двох лауреатів Національної премії України імені Тараса Шевченка Ростислава Держипільського та Наталії Половинки за новелами Василя Стефаника "Моє слово", "Виводили з села", "Марія", "Сини", "Діточа пригода", "Вона - Земля" та ін.

Світлина від Франківський драмтеатр.

А вже ввечері свій концерт в Івано-Франківську дасть гурт "Без Обмежень". Початок о 20:00. Місце - Арена-Центр. Квитки - тут.

На фанів чекатиме найбільша за всю історію гурту музична програма, у супроводі яскравого шоу, в якій окрім нових композицій також прозвучать найкращі хіти зі всіх попередніх платівок БО.

Світлина від Івент-агенція

На вихідних можете провести час зі своїми дітьми. Адже у суботу, 16 листопада, Книгарня «Є» запрошує дітей віком від 7 до 9 років та їхніх батьків на читання книжки Гаґеруп Клаус «Дівчинка, яка рятувала книжки» («Видавництво Старого Лева») та майстер-клас зі створення закладки. Захід відбудеться 16 листопада. Початок – о 14:00.

Анна, якій скоро виповниться десять, страшенно любить чита­ти. Якось вона дізнається, що стається з тими книжками, яких ніхто не позичає в бібліотеці. Їх просто знищують! А це значить, що всі її улюблені друзі, яких вона знайшла у книжках, теж можуть зникнути. Чи зуміє дівчинка знайти спосіб, як цьому зарадити? І чи зможе розкрити таємницю історії про зачарований ліс та її загадкового автора? Любов до книжок та до нових світів, які вони відкривають, мають їй у цьому допомогти. Прочитаємо історію та створимо оригінальну закладку.

Попередня реєстрація за номером 096 6218613 (Ірина).
Адреса Книгарні «Є»:
м. Івано-Франківськ
вул. Незалежності, 31,
3-й поверх.
Тел.: (094) 928-31-41.
Вхід вільний.

Світлина від Книгарня

Закриває цей насичений тиждень JERRY HEIL. 17 листопада о 20:00 дівчина разом зі студентами у "Pasage Gartenberg" відзначатиме День студента. Квитки.

У програмі: led-show, DG , MC , подарунки від партнерів.

Хедлайнер святкування - JERRY HEIL з презентацією нового альбому та всім відомим хітом «ОХРАНА_ОТМЄНА».

Організатор події : event-agency “SmART.UA”. Кількість квитків обмежена.

Світлина від Jerry Heil.

Фото зі сторінки міського голови Руслана Марцінківа.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!