Поліцію Франківщини відвідав радник Міністра МВС і відзначив двох спецпризначинців


Радник Міністра МВС з робочим візитом завітав до Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, а також відзначив двох спецпризначенців області.

9 листопада Володимир Мартиненко зустрівся з керівництвом ГУНП та обговорив ряд робочих питань. Після цього вручив подарунки двом спецпризначенцям і адміністратору сервісного центру МВС, які у вересні цього року врятували травмованого туриста на Говерлі, інформує пресслужба поліції.

Нагадаємо, 14 вересня представники Громадської ради при МВС з працівниками поліції Івано-Франківщини та групою туристів під час спуску з найвищої вершини України допомогли мешканцю Львівщини, який пошкодив ногу.

Прикарпатські правоохоронці Ігор Мартинюк і Мирон Гуменюк разом з адміністратором Територіального сервісного центру МВС в Івано-Франківсткій області Віталієм Середюком
допомогли потерпілому та евакуювали його.
Володимир Мартиненко подякував їм за врятоване життя і вручив відомчі годинники, а Ігорю Мартинюку ще й тактичний кашкет.

"Це вчинок, який достойний того, щоб бути прикладом. Дякую вам за службу і за роботу поза нею", - зазначив Володимир Мартиненко.