Депутату, що скоїв смертельну ДТП на Долинщині, призначили заставу


8 листопада Івано-Франківським апеляційним судом проголошено рішення щодо застосованого судом І інстанції запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою депутату сільської ради, який підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України.

Незважаючи на позицію прокуратури області з приводу неможливості визначення застави при триманні під вартою, колегією суддів Івано-Франківського апеляційного суду обрано останньому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено можливість внесення заставив розмірі 288 тис. грн.

Відповідно до ухвали Івано-Франківського міського суду від 12.07.2019 винуватця смертельної ДТП у с. Княжолука Долинського району утримували в УВП № 12 під вартою без визначеного права на внесення застави. Ухвала колегії суддів апеляційного суду оскарженню в касаційному порядку не підлягає. Досудове розслідування триває, проводяться ряд експертиз.
 
Нагадаємо, 10 липня на автодорозі Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига» зіткнулися два автомобілі: Ford Focus та Kia Sportage. В аварії загинуло двоє дітей 3 і 5 рочків, мама згодом померла у лікарні.

Як стало відомо, водієм KIA був депутат Підберезької сільської ради Богдан, близький родич місцевих бізнесменів "Братів КІП". 

До теми: Затримали не того? В Долині люди пікетують поліцію через ДТП, де загинули діти

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!