«Це звичайний чорний ящик»: HBO презентував коробку для перегляду фільмів


Американський телевізійний канал HBO представив новий чорну картонну коробку, в котрій можна сховатися для перегляду фільмів і серіалів.

У відеопрезентації HBO Box на YouTube йдеться про те, що пристрій передбачає відділення для ніг. У коробці можна буде сховатися та усамітнитися для перегляду відео. Зокрема, новий «продукт» стосується студентів, котрі живуть у гуртожитках із сусідами, пише Громадське.

Творці повідомили, що «пристрій» HBO Box виконаний з «найновіших технологій картону», водночас зазначили, що це «звичайний ящик чорного кольору».

Коробка має «безліч кутів», оснащена круглими отворами для вентиляції, всередині передбачена поличка для зручності користувача.

HBO Box продаватися не буде — її зможуть виграти лише студенти зі Сполучених Штатів Америки, котрі старше 18 років та живуть в районі, який обслуговує одна зі служб доставок: DoorDash або FedEx.

HBO (Home Box Office) входить до корпорації Time Warner, здійснює мовлення з двох 24-годинних кабельних каналів: HBO і Cinemax. Аудиторія HBO у США — понад 40 млн абонентів. Компанія була заснована в 1965 Чарльзом Доуланом. Найбільш відомі серіали НВО — «Гра престолів», «Чорнобиль».