Коломийські поліцейські виявили наркотики у нетверезого водія


Працівники групи реагування патрульної поліції Коломийського відділу поліції під час несення служби задокументували факт зберігання наркотичної речовини.

Два полімерні пакетики з вмістом подрібненої речовини зеленого кольору, зовні схожої на наркотичний засіб «канабіс», виявили в салоні автомобіля «Опель Астра», водій якого порушив правила дорожнього руху, інформує пресслужба обласної поліції.

За кермом перебував 19-річний мешканець Коломиї. Зокрема, при перевірці документів встановлено, що юнак керував транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння, що пізніше було підтверджено висновком медогляду Коломийської ЦРЛ.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, на водія - правопорушника склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП (керування автомобілем у нетверезому стані).

Вилучену речовину направили на експертизу.

За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України.