Молодому прикарпатцю необхідно зібрати три мільйони, щоб подолати рак


23-річний Андрій Коник з Коломиї Івано-Франківської області страждає на рак крові.

Діагноз поставили минулого року. Андрій Коник пройшов необхідний курс хіміотерапії. Зараз на стадії ремісії. Її досягали задля можливості проведення пересадки кісткового мозку. Операція коштує близько 3 млн грн. Для багатодітної сім'ї хлопця ця сума завелика. Тому родина просить про допомогу, пише Gazeta.ua.

"Про хворобу дізналися випадково. Андрій поїхав на тиждень на море. Путівку дали від студентської профспілки. Повернувся з температурою. Була застуда. Потім почалася сильна кровотеча з носа. Не могли зупинити. Викликали швидку. У лікарні зробили аналізи. Відсилали їх до Києва. Там підтвердили, що у сина гостра лейкемія", - розповіла матір Андрія 48-річна Наталія Коник.

23-річний Андрій Коник страждає на рак крові

У Андрія рання стадія раку, тому лікарі дають великі шанси на повне видужання. Операцію згодні провести у білоруській лікарні. Там Андрій пройшов обстеження.

"Ми отримали потрібні документи, а саме рахунок з Мінська. Там буде проведена трансплантація кісткового мозку. Сума складає $115 600. В неї входить підбір донора, проведення трансплантації, посттрансплантаційне лікування в умовах стаціонару або амбулаторний нагляд з лабораторним контролем", - написали волонтери у соціальній мережі у групі для допомоги Андрію Конику.

Андрій - студент Національного університету "Львівська політехніка". Має двох братів. Займається фотографією і музикою.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 5168 7573 0984 0868 (Коник Наталія Степанівна, матір Андрія).

Контактні номери: Назар - (097)7282431, мама Андрія Наталія - (068)7394840