ТОП-3 популярних іграшок на радіоуправлінні


Радіокеровані забавки обожнюють діти різного віку. І навіть ті, яким вже давно за тридцять та у яких є власні діти. Окрім розваги, вони розвивають концентрацію уваги і просторову уяву. А найбільш популярними залишаються машини, катери і вертольоти.

ЛЕТЮЧИЙ МІНЬЙОН «СТЮАРТ»

Озвучу думку мільйонів: найкращі персонажі в мультику "Нікчемній я" - це милі міньйони, вони ж - посіпаки. До речі, в перекладі з французької мови це слово так і перекладається - милий. Раз вже ви мізкуєте, що подарувати своїй дитині, то врахуйте, що краще міньйона може бути тільки літаючий міньйон.

фото Летающий миньон 'Стюарт' #3

Він не просто літає, як звичайні дрони! Простягніть руку і підставте її під завмерлого в повітрі жовтого красунчика. Сенсори розпізнають вашу долоню і «Стюарт» автоматично підніметься вгору. Радість дитини перевершить всі ваші очікування.

Літаючий міньйон «Стюарт» - це не просто розвиток уяви, а й поліпшена орієнтація в просторі і спритність рук. І все це в той час, коли батьки зайняті своєю справою! Адже посіпака-літун простий в користування і навіть дитина легко розбереться, як управляти пультом. Хоча достатньо лиш підставити долоньку.

ТАНК МІКРО Р/У 1:72 TIGER ЗІ ЗВУКОМ (ХАКІ СИНІЙ)

Для повноцінних іграшкових баталій потрібен танк. Компанія Great Wall Toys розробила мініатюрну копію важкого танка «Тигр», який горів на полях України з осені 1943 року. Але не сподівайтеся, що іграшкова копія здасться так легко: вона створена з міцного пластику. Завдяки гусеницям, «Тигр» буде неприборканим не тільки вдома, а й на вулиці, подалі від батьків. Вежа обертається на 360 °, гармата здійснює відкат, звуки будуть такі, немов знову женуть окупантів.

Ваш син точно знатиме, що всі ворожі танки, які підуть на Україну, перетворяться на купу заліза!

КАТЕР FEI LUN FT009 HIGH SPEED BOAT (ЗЕЛЕНИЙ)

З кожним днем ​​весна все більше вступає у свої права. А синоптики обіцяють в Києві дивно теплий квітень. Це означає, що зовсім скоро ми вирушимо відпочивати на пляж! Катером FIL LUN  можна керувати з відстані ста метрів.

Ви будете влаштовувати божевільні перегони не тільки на озері, а й на Дніпрі! Розсікаючи хвилі, катер помчить подібно ракеті. Причому в будь-яких напрямках! Він дуже слухняний і маневрений, що дозволяє повертати, підкоряючись найменшого руху руки.

Купіть дітям радіокеровані іграшки, які розважають і навчають.