У службі автомобільних доріг розповіли про стан проїзду на автошляхах Прикарпаття


На Прикарпаття повернулась зима і цілу ніч повсюди сипав сильний сніг.

У службі автомобільних доріг запевняють, що шляхи очищаються і проблем з проїздом немає. Про це повідомив у коментарі кореспонденту Бліц-Інфо начальник САД Василь Буджак.

"58 одиниць дорожньої техніки всіх філій автодору працюють з 4 години ранку. Заторів немає ніде. Поки що проїзди є всюди і зупинок транспорту немає, але якщо сніг буде продовжуватись цілий день, то на вечір можливо зупинимо рух важковагового транспорту", - запевнив головний дорожник Прикарпаття.

Окрім того Василь Буджак запевнив, що затору на ділянці дороги Н09 "Івано-Франківськ - Львів" поблизу Галича вже немає.

"Дорожники Рогатинськоі ДЕД і Івано-Франківського ДЕУ швидко відбуксирували важковаговий транспорт і відновили рух на даній ділянці дороги. Зараз дорога добре посипана сіллю, тому в чорному безсніжному стані. Проізд задовільний, як на такі погодні умови", - каже очільник САД.

У зв'язку з подальшим погіршенням погодних умов прикарпатські дорожники просять утриматись від поїздок, особливо з дітьми. А також важковаговим транспортом.

"Закликаємо водіїв бути особливо уважними та обережними, мінімізувати швидкість руху. Також просимо органи місцевої влади, підприємства усіх форм власності допомогти в забезпеченні проїзду на дорогах загального користування", - закликав Василь Буджак.