У дитсадочку «Калинонька» повністю замінили покрівлю


Дитячому садочку «Калинонька» вже не страшні ані літні дощі, ані зимові відлиги. Торік тут повністю замінили покрівлю. За кошти міського бюджету.

Раніше дошкільний заклад був перекритий старою черепицею. Крізь численні тріщини вода потрапляла в будівлю , стверджує дирекція ДНЗ. Аби дощівка не просочувалася у приміщення дитсадка, використовували підручні засоби, пише ВЕЖА.

Модернізація закладів освіти та охорони здоров’я – один з пріоритетів міської влади. Мерія намагаються вирішити нагальні проблеми кожної школи чи садочку зокрема. Відповідно до індивідуальних потреб.

Задля продовження цієї тенденції в мерії обіцяють суттєво дофінансувати цільову програму – 2017. А ще залучити кошти міжнародних фінансових донорів. Зокрема, на модернізацію соціальних закладів НЕФКО надало понад 30-ть мільйонів гривень. Для порівняння, вартість нової покрівлі в ДНЗ «Калинонька» близько півтори мільйона. Не менш важливим є і побутове забезпечення дошкільних закладів. З цим в галузевому Департаменті просять дещо зачекати.

За сприяння облради в дитячому садочку №1 також повністю замінено вікна та виконано реконструкцію сходових. В планах – благоустрій подвір’я дошкільного закладу. Загалом в «Калинонці» 10 дитячих груп. Одна з них – ясельна. Малеча радо зустрічає гостей та навіть колядує для відвідувачів садочку.