Франківськ отримає понад 500 млн грн для будівництва моста на Пасічну


Івано-Франківська міська рада зареєструвала 9 інвестиційних проектів в регіональному конкурсі інвестиційних програм, які можуть фінансуватися у 2017 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Проте комісія відібрала на реалізацію лише три проекти.

Перший проект направлений на реконструкцію та добудову корпусу № 4 центральної міської клінічної лікарні по вул. Г. Мазепи, 114. Загальний бюджет проекту становить 198 мільйонів 433 тисячі гривень. По термінах реалізації проект розрахований на грудень 2018 року, пише Побудовано

В рамках другого проекту, для «впровадження кластерної моделі розвитку народних художніх промислів на Прикарпатті» виділять бюджет у розмірі 7 мільйонів 330 тисяч гривень виділять. Про що насправді йдеться – пояснити важко. Лише відомо, що ці гроші встигнуть освоїти до кінця 2017 року.

Третій проект передбачає будівництво нового моста, який з’єднає мікрорайон Пасічна і центральну частину Івано-Франківська. Згідно інвестиційної програми, Державний фонд регіонального розвитку погодився профінансувати будівництва магістральної автодороги вул. Івасюка - р.  Бистриця Солотвинська (місто) - с. Клузів - Галицьке шосе..На це передбачено 509 мільйонів 42 тисячі гривень. Проект планують реалізувати в грудні 2017 року.

Загальна сума інвестицій, які отримає Івано-Франківськ, складе більше 700 мільйонів гривень.

До тами: Наріжний камінь під новий міст на Пасічну урочисто заклали в Івано-Франківську

Марцінків обіцяє Івано-Франківську ще один міст на Пасічну до кінця каденції

Кошти з перевиконання міського бюджету підуть на будівництво нового пасічнянського мосту