"Обирай Володька: самурай чи боксерська груша?", - прикарпатець звернувся до Зе!-нардепа


Нещодавнє спілкування народного депутата від "Слуги народу" Володимира Тимофійчука викликало жваве обговорення у соцмережі.

Нагадаємо, у розмові з журналістами Радіо Свободи прикарпатський нардеп сказав, що займався фермерством у КоломОйському районі, чим викликав насмішки користувачів соцмереж. Та й загалом, всі розмови зі ЗМІ у Тимофійчука закінчуються комічними ляпами.

Прикарпатець Vitaliy Grygorchuk у мережі звернувся до народного обранця, закликавши його здати мандат, або стати боксерською грушою для ЗМІ.

"Привіт Володька, я твій земляк і маю дуже сильні сумніви щодо твоїх законотворчих здібностей. Бачив кілька відеозаписів твоїх виступів і вони зовсім не розвіяли цих сумнівів.

А недавно, коли в тебе спробували взяти інтерв'ю, ти опозорився, не зміг скласти докупи трьох слів... "Акули пера" почули слабкість, почули запах крові і вони вже ніколи не дадуть тобі спокою. Кожен починаючий журналіст буде "хайпувати" за твій рахунок.

Вони так часто будуть з тебе "клеїти дурня", що дуже скоро відео з тобою будуть конкурувати зі скетчами 95го кварталу, і сам Зеленський почне тебе недолюблювати.

Так що привикай Володька тримати удар, ці п'ять років будуть для тебе довгими. Твоя роль - боксерська груша для журналістів...

Але можливий інший вихід з даної ситуації. В середньовічній Японії, самурай що оступився, мав шанс одним останнім вчинком виправити ситуацію, очистити своє ім'я від бруду. Розумієш мене Володька?

Ні, ні, я не закликаю тебе зробити харакірі. Все що потрібно - це скласти мандат. Робиш голосну заяву всім тим журналістам, що ти зрозумів що законотворчість то не твоє, що ти чесна людина і не бачиш себе в тому політичному гадюшнику, а тому складаєш мандат. Володька, та після цього вони вознесуть тебе на Олімп, ти станеш еталоном чесності, і ніхто більше з тебе не буде сміятися, бо ти поступив як Чесна Людина.

Так що вибирай Володька: Самурай чи боксерська груша...", - написав Григорчук.

Як відомо, Володимир Тимофійчук пройшов у парламент від президентської партії, здобувши перемогу на 89 окрузі (Верховинський, Косівський, Снятинський райони).

До теми: Мажоритарка на Прикарпатті: Стало відомо, хто проходить у ВР

Яку зарплату отримали прикарпатські нардепи у Верховній Раді