Франківців запрошують на стажування в сервісні центри МВС


Програма стажування у сервісних центрах МВС — інтенсивний та безкоштовний курс навчання, що проводиться у рамках реформи і розрахований на тих, хто прагне у майбутньому стати співробітниками фронт-офісів сервісних центрів МВС.

Пріоритетом реформи є якісне надання адміністративних послуг та клієнтоорієнтований персонал. У зв’язку із цим, відбувається поступове оновлення кадрового складу.

При відборі стажерів особлива увага звертається на вік учасників, наявність вищої освіти, мотивацію стати частиною реформи та надавати громадянам якісний державний сервіс, при цьому досвід роботи у сфері надання послуг вітається, проте не є обов’язковим критерієм.

Відповідно до статистики понад 90% кандидатів на місця стажерів у сервісних центрах МВС не працювали раніше у системі МВС, близько 50% — працевлаштовані на момент подачі анкет і більше 60% кандидатів мають досвід роботи у сфері послуг.

Ознайомитися з усією інформацією щодо графіків проведення стажування, вимог, що висуваються до кандидатів, критеріїв відбору, статистик, а також заповнити та надіслати анкету можна на сайті hsc.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділі «Стажування».

Програма відбулася вже у 14 областях України та Києві. У 2017 році Програма стажування відбудеться у Рівненській, Полтавській, Сумській, Івано-Франківській, Херсонській, Житомирській, Чернівецькій, Волинській, Запорізькій та Кіровоградській областях.Інформує Регіональний сервісний центр МВС в Івано-Франківській області.