Прикарпатські атовці безкоштовно можуть пройти курси на навчальному комбінаті ЖКГ


Івано-Франківський обласний навчально-курсовий комбінат ЖКГ проводить набір слухачів.
Івано-Франківський обласний навчально-курсовий комбінат житлово-комунального господарства проводить набір слухачів на постійно діючі курси з:
  • питань охорони праці для посадових осіб,
  • спеціального навчання з питань охорони праці для робітників,
  • навчання посадових осіб та спеціалістів за правилами (понад 40 видів НПАОП),
  • навчання з електробезпеки,
  • спеціалістів на допуск до безпечного виконання робіт та експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки.

Крім цього, навчально-курсовий комбінат житлово-комунального господарства проводить набір слухачів на навчання із присвоєнням кваліфікації за робітничими професіями: апаратник хімводоочищення, електрогазозварник, газорізальник, електрозварник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, ліфтер, машиніст компресорних, насосних установок, електромеханік з ліфтів, оператор заправних станцій, оператор АГЗС, оператор котельні, чистильник вентканалів (лежаків, топок), водій навантажувача, маляр, муляр, штукатур, оператор побутових котлів, машиніст холодильних установок, оператор по обслуговуванню посудин під тиском, машиніст ескалатора, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування, слюсар з ремонту КВПіА, слюсар-ремонтник, столяр, стропальник, тельферист, рамник, верстатник деревообробних верстатів, машиніст автовишки та автогідропідіймача, лісоруб, заточувальник, чокерівник, розкряжувальник, оператор пасажирських підвісних канатних доріг.

Після закінчення курсів слухачам видається документ встановленого зразка з присвоєнням відповідної кваліфікації та допуску до робіт з підвищеною небезпекою.

Термін навчання з питань охорони праці – 5 днів, за професіями від 1 до 4 місяців, залежно від спеціальності.

Початок занять – у міру формування груп.

Комбінат пропонує прийнятні ціни та гнучкий навчальний графік. Передбачено також виїзди викладачів на виробництво та індивідуальний підхід до кожного замовника.

Важливо зазначити, що для учасників АТО навчання за професіями безкоштовне.

Контактна інформація: 76014, м.Івано-Франківськ, вул.Бандери,77, тел. (0342) 78-93-61, 78-93-38, тел/факс (0342) 78-92-46, моб.тел. (067) 75-26-399, е-mail: nkkgkk@ukr.net, сайт: http://www.nkkgkk.if.ua.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!