Двоє молодиків намагались вкрасти навушники у супермаркеті


Днями, близько одинадцятої години вечора, у франківському супермаркеті, що знаходиться по вулиці Коновальця, поліцейські охорони затримали двох невідомих осіб, які підозрюються у крадіжці з магазину. Ними виявилися мешканці міста.

Наряд поліції охорони отримав інформацію про сигнал «Тривога», який надійшов із охоронюваного магазину. Поліцейські охорони через кілька хвилин прибули на місце події.

Охорона закладу вказала на двох невідомих осіб, яких вони підозрюють у крадіжці. Чоловіків було затримано. Ними виявились 30-річні мешканці міста.

На місце події, викликана слідчо-оперативна група Івано-Франківського міського відділу поліції. Під час поверхневого огляду в одного із затриманих було виявлено неоплачений товар, а саме бездротові навушники відомої фірми. Сума викраденого товару становить 490 гривень.

За скоєне правопорушення чоловіки можуть понести кримінальну відповідальність за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у виді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадських або виправних робіт, арешту чи позбавлення волі на строк до трьох років.