В мікрорайонах Івано-Франківська засяяли новорічні красуні – ялинки


В мікрорайонах Івано-Франківська засяяли новорічні красуні – ялинки. Для тамтешніх мешканців колективи художньої самодіяльності влаштували справжнє новорічне свято. Діди Морози та Снігуроньки закружляли у хороводі на роликах. А ще тут співали пісень, розповідали вірші та влаштовували цікаві конкурси.

Юні артисти також презентували глядачам новорічну виставу за участю лісових звірят. З’явилася Ялинка на Європейській площі. На свято зійшлося чимало глядачів – від наймолодшого до найстаршого, інформує Вежа

Урочисте відкриття новорічної ялинки відбулося і в мікрорайоні “Каскад”. Зелену красуню розмістили на площі біля храму Юри Тадея. Упродовж новорічно-різвяного циклу тут очікуються основні масові гуляння. Ялинка на Каскаді – штучна, оздоблена такими ж прикрасами як і головна різдвяна красуня в середмісті. Під вечір до тамтешньої дітвори завітав Святий Миколай.

Офіційно розпочалися новорічно-різдвяні святкування у мікрорайоні БАМ. На відкриття ялинки навідалися його мешканці цілими родинами. За традицією вітають один одного зі святами, бажають всяких благ в новому році.

А от розважальну програму для іванофранківців підготували представники міського Департаменту культури. Глядачам продемонстрували театралізоване новорічне дійство під назвою «Зимонька зима…».

Новорічні святкування заплановані в Центральному парку відпочинку. Його зимовою окрасою теж стала різдвяна ялинка.