ПриватБанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень, - керівник фінустанови


ПриватБанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень - про це заявив голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак у зверненні до клієнтів та працівників банку.

У фінсутанові вважають, що з успіхом впоралися із завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку, мінімізації панічних настроїв серед клієнтів банку.

Хочу подякувати представникам фонду гарантування, Національного банку, співробітників і ТОП-менеджменту ПриватБанку за завершення цього перехідного періоду в такі стислі терміни, це була непроста задача і унікальний проект навіть за світовими мірками, з яким ми успішно впоралися, - відзначив Олександр Шлапак. - І найголовніше, велике спасибі нашим клієнтам за довіру, витримку і терпіння. Вибачте, якщо доставили вам незручності - ми зробили все, щоб процес зміни власників банку пройшов безболісно для клієнтів”. 

Як відзначається у зверненні голови правління ПриватБанку, держава з самого початку процесу націоналізації активно підтримало банк. У банку є можливість оперативно поповнювати готівку в банкоматній мережі і касах банку по всій Україні. Вчора Верховна рада прийняла закон про додаткові гарантії вкладникам Приватбанку. І вже сьогодні цифри і статистика роботи банку говорять про те, що ситуація стабілізувалася і понадлімітна підтримка банку з боку власників і регулятора, маю надію, в майбутньому не знадобиться. Вже сьогодні обсяги отримання готівки в банкоматній мережі банку повернулися до середніх по 2016 році показників трохи більше 1 млрд грн на добу, тільки за останню добу в банку оформлено понад 2 000 нових депозитів, не лише гривневих. ПриватБанк був і залишається першим банком України за рівнем довіри громадян.