Франківці обурені, що на новорічному ярмарку вживають алкоголь. Організатори розводять руками


В середмісті Франківська нещодавно відкрився традиційний новорічно-різдвяний ярмарок.

І хоча кожного року організатори свята наголошують, що алкоголю на ярмарці не буде, на жаль виходить інакше. 

Про це в мережі Фейсбук написав франківець Олег Ящишин.

"Проходив біля різдвяної ярмарки, десь о десятій вечора. Суцільна пиятика ... Значно збільшили кількість столів і мангалів ... Маємо там пропаганду пиятики та повну деградацію!", - обурюється чоловік.

Варто зауважити, що два роки тому під час ярмарку був випадок, коли підприємця вигнали з будиночку за торгівлю настоянками

Як запевнила у розмові з кореспондентом Бліц-Інфо керівниця рекламно-інформаційного центру Зоряна Підхомна, цього року алкоголь в будиночках не продають.

"Вони купуть алкоголь в магазині і вже там п'ють. Підприємці алкогольних напоїв не продають, тільки їжу. На всі продукти вони мають сертифікати, тож жодних претензій до підприємців ми не можемо висувати. Нетверезі люди це вже справа поліції. Я п'яному нічого сказати не можу", - каже Підхомна.

В той же час в управлінні патрульної поліції зазначають, що жодних викликів щодо розпивання алкоголю на ярмарку, до них не надходило. І якщо нетвереза людина веде себе тихо і не хуліганить не можна її в чомусь звинуватити. Водночас в поліції мають сумніви, що весь алкоголь приносять відвідувачів і радять ще раз перевірити підприємців.