В Івано-Франкіську дискутували про проблеми учасників АТО після служби


Життя в режимі війни. В Івано-Франкіську дискутували про проблеми учасників АТО після служби. У рамках з’їзду обласного об’єднання “Легіону Свободи”.

Його учасники розповідають, бійці, котрі тримали оборону на фронті, готові продовжити боротьбу за гідне майбутнє країни в мирному житті. Однак, тепер вже в лавах громадської організації, йдеться в сюжеті на Вежі

На з’їзді “Легіон Свободи” окреслив головні завдання громадської діяльності. Мають на меті започаткувати вишкіл для цивільного населення. Кажуть, під час війни кожен громадянин повинен пройти базову військову підготовку. Аби захистити близьких в разі наступу ворога. В першу чергу, військово-патріотичне навчання проводитимуть для молоді.

Про добробут ветеранів антитерористичної операції та родин загиблих бійців турбується міська влада. Спільно з волонтерами та громадськими організаціями.

Під час конференції нагородили ветеранів АТО . Їм вручили медалі “За мужність”. З буренного Донбасу вояки привезли бойові трофеї та військове спорядження.