Минулих вихідних на Прикарпатті горіли будинки, господарські споруди та котельня


За минулі вихідні на Івано-Франківщині виникли 17 пожеж. Про це інформує управління ДСНС України в Івано-Франківській області

10 грудня о 16:27 в місті Коломия по вулиці Лепкого виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.
10 грудня о 17:08 в місті Коломия по вулиці Фабричній виникло займання сміття в недіючій споруді. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
10 грудня о 22:25 в місті Яремче по вулиці Свободи виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено дерев’яну обрешітку, шифер на покрівлі будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.
11 грудня о 07:43 в місті Галич по вулиці Лесі Українки виникла пожежа літньої кухні. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.
11 грудня о 18:25 в місті Болехів по вулиці Коновальця сталася пожежа котельні одного із підприємств. Вогнем знищено устаткування для підготовки палива котельні. Причина виникнення пожежі встановлюється.
11 грудня о 21:16 в місті Івано-Франківськ по вулиці Целевича виникла пожежа в підвальному приміщенні дев'ятиповерхового житлового будинку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
12 грудня о 03:43 в селі Спас Рожнятівського району виникла пожежа пилорами. Вогнем знищено покриття будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.
12 грудня о 04:30 в місті Коломия по вулиці Міцкевича виникло загорання в приміщені каплиці. Вогнем знищено церковний реманент. Причина виникнення пожежі встановлюється.
Також за минулі вихідні рятувальники виїжджали на ліквідацію пожеж сухої трави та сміття на відкритій території в Надвірнянському, Богородчанському, Тлумацькому районах , в Рожнятові та Коломиї.