Під час наступного снігопаду франківці зможуть перевірити, хто з чиновників не розчистив тротуар


Після снігопадів, які накрили місто на початку листопада, Руслан Марцінків вирішив закріпити території в середмісті за управліннями та департаментами міськвиконкому.

Відповідне розпорядження очільник Івано-Франківська підписав сьогодні. Згідно з документом міський голова разом з патронатною службою, Департаментом правової політики та відділом внутрішньої політики прибиратимуть сніг на площі перед адмінбудинком.

Адміністративно-господарське управління розчищатиме вул. Грушевського від Драгоманова – до Василіянок, вулицю Старозамкову, Тринітарську і Станіславську.

Секретар міської ради з підлеглими, відповідальна за чистоту вулиці Мельничука.

Перший заступник міського голови та керуючий справами виконкому з помічниками повинні очищати від снігу вулиці Гончара і Страчених.

Підпорядковані  керуючому справами виконкому міської ради очищатимуть площу біля Ратуші, відділ бухгалтерського обліку і звітності та служба оперативного реагування - вулицю Трачів та Вірменську.

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів та управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю відповідальні за вулицю Дністровську.

Управління праці та управління інвестиційної політики - вулиця Шпитальна.

Управління адміністративних послуг (ЦНАП), архівний відділ, відділ ведення Державного реєстру виборців та управління реєстраційних процедур - Вічевий майдан, вулиця Грюнвальдська та Незалежності (стометрівка).

Фінансове управління  виконавчого комітету  Івано-Франківської міської ради - сквер Вали.

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою  виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради - вулиця Січових Стрільців, вулиця Мазепи (від Січових стрільців до Сотника Мартинця), вулиця Л. Українки, проїзд попри Медакадемію.

Управління капітального будівництва міськвиконкому і управління транспорту та зв’язку - вулиця Гаркуші.

Управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради - вулиця Незалежності (від Січових Стрільців до С. Бандери).

Департамент культури міської ради - вулиця Франка, департамент соціальної політики - вулиця Галицька (від Дністровської до Василіянок), вулиця Військових ветеранів.

Департамент молодіжної політики та спорту і служба у справах дітей - Василіянок (від Дністровської до Гаркуші).

Департамент  освіти та науки - вулиця Мельника, проїзд попри Меморіальний сквер (від Бандери – до Мельника).

Департамент містобудування , архітектури та культурної спадщини виконавчого комітету Івано-Франківської  міської ради - вулиця Грушевського (від Мартинця до Драгоманова), вулиця Драгоманова. Вулиця Вагилевича.

Департамент комунальних ресурсів - Вулиця Курбаса, Сквер Міцкевича, сквер Руської трійці, майдан Шептицького.

Тож тепер після снігопадів, франківці знатимуть хто відповідальний за непрочищений тротуар.