В Івано-Франківську розшукують "оленів" Святого Миколая


Святий Миколай їде туди, де на нього чекають. Навіть, коли там небезпечно. Його олені не лякаються звуків пострілів – бо діти чекають на Свято та подарунки!

За офіційними даними, у прифронтовій полосі Донецької області постійно перебуває близько 10 000 дітей, у прифронтовій зоні Луганщини – близько 4 000. 

І саме для цих дітей, що мешкають на кордоні війни, волонтери хочуть зробити свято.

"Це наші, українські діти! І вони мріють про чудо та про свято. Допоможемо Святому Миколаю зробити це чудо!", - пишуть організатори акції.

До Миколая волонтери хочуть зібрати тисячу подарунків для тисячі дітей, які чекають на свято поблизу від лінії розмежування (до 10 км), а саме:

  • в Луганській області: с. Тошківка, с. Трьохізбенка, м. Гірське, м.Золоте, м. Попасна, с. Петрівка;
  • в Донецькій області: с. Миронівський, с. Кодема, м. Авдіївка.

"Олені святого Миколая" хочуть подарувати всім дітям (від 3 до 12 років) з цих місць новорічну казку та святкові подарунки! Загалом планується провести 20 святкувань для дітей за 20 днів, починаючи з 26 грудня.

Долучитися до акції може кожен і в будь-який спосіб.

  • «Зробити подарунок». Для цього необхідно підготувати подарунок та принести в Urban Space 100 (вул. Грушевського, 19) або надіслати Новою поштою, м. Харків, відділення №47 (до 30 кг); №1 (без обмежень по вазі), для представника ВО "Українські рубежі", тел. +38 093 719 41 44
  •  «Зробити адресний подарунок». Дітки пишуть листи до чарівників. Отже, якщо Ви хочете подарувати щось конкретній дитинці (та написати листівку), волонтери зможуть передати з рук в руки ваш дарунок саме тій дитині, для якої Ви його підготували. Список для чарівників буде оновлюватись кожен день з 29 листопада
  • «Фінансова допомога у закупівлі подарунків» – ви можете перерахувати гроші на картковий рахунок Акції, а команда «Оленів Святого Миколая» зможе закупити необхідні подарунки.

Волонтерська картка Приватбанку 4149 4378 5177 2507, Світлана Даценко. Призначення платежу: «Акція Олені Святого Миколая»