Поліція відкрила провадження щодо підробки документів фірми-власника ринку у Франківську


Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом підробки документів, які стали підставою для зміни власника та керівника ТОВ «Торговий сервіс» у Івано-Франківську.

Зокрема сьогодні, 25 жовтня, до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення від керівництва ТОВ «Торговий сервіс» про те, що їм стало відомо про вчинення незаконної реєстраційної дії, а саме підробка протоколу загальних зборів, що стало підставою для зміни власника та керівника ТОВ «Торговий сервіс».

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та встановлюють всі обставини події.

Відомості за даним фактом внесли до ЄРДР за ч. 1, ч.4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ. Триває перевірка.

Нагадаємо, сьогодні, колишні власники фірми «Торговий Сервіс», котра є власником і адмініструє центральний ринок в Івано-Франківську, заявили про незаконне захоплення підприємства і звернулися в поліцію та до суду. 

За кілька годин новопризначений директор фірми Олександр Туяхов надіслав на пошту Бліц-Інфо лист з погрозою подати до суду

До теми: У центрі міста франківця викинули з машини і викрали авто

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!