Нові власники франківського ринку погрожують журналістам судами


Сьогодні, колишні власники фірми «Торговий Сервіс», котра є власником і адмініструє центральний ринок в Івано-Франківську, заявили про незаконне захоплення підприємства і звернулися в поліцію та до суду.

Як виявилося Ігор Халаменда "Бура" вже не є власником фірми. Новою власницею стала Тамара Казанцева, зареєстрована у підконтрольній бойовиками Андріївці Волноваського району Донецької області. Директором призначили Олександра Туяхова.

Втім представниця Ігоря Халаменди Світлана Іванова заявила про рейдерське захоплення ринку. На місце викликали поліцію.

За кілька годин новопризначений директор фірми Олександр Туяхов надіслав на пошту Бліц-Інфо лист з погрозою подати до суду. 

"У ЗМІ з`явилась інформація про рейдерське захоплення підприємства, офіційно повідомляємо, що жодного захоплення не відбувалось і не відбувається, підприємство працює в штатному робочому режимі. Спроби деяких ЗМІ маніпулювати фактами не відповідають дійсності, звертаємо Вашу увагу, що якщо в майбутньому будуть висвітлюватись недостовірні відомості з невідомих джерел, залишаємо за собою право звертатись до суду за захистом ділової репутації. Виключно тільки офіційні представники можуть давати від імені ТОВ "Торговий сервіс" будь-які пояснення", - написав новий директор Туяхов.