Чоловік застрелив тещу і тестя і поранив 8-річну доньку на Хмельниччині


На Хмельниччині поліцейські затримали чоловіка, який застрелив своїх тестя і тещу, поранив 8-річну доньку і намагався кількома способами покінчити життя самогубством.

Події мали місце вчора, 24 жовтня близько 19.30 години в селі Завалля Кам’янець-Подільського району. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сімейної суперечки чоловік з мисливської рушниці декілька разів вистрілив у 66-річного тестя та 65-річну тещу, а потім ще поранив у руку 8-річну доньку, яка кинулась захищати дідуся з бабусею. Від отриманих поранень пенсіонери померли на місці події, інформує поліція Хмельницької області.

Поки дружина намагалася вгамувати чоловіка, дівчинці вдалося втекти з будинку і викликати поліцію.

Тим часом зловмисник намагався покінчити життя самогубством: спочатку вистрілив собі в обличчя, а коли спроба не вдалася, зачинився в автомобілі і підпалив його. У цей час за викликом прибули патрульні, які разом з сусідами загасили транспортний засіб та затримали зловмисника.

Наразі 40-річний чоловік перебуває під вартою в лікарні. Його дочку прооперували, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за  п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та проводяться подальші слідчі дії.