На Надвірнянщині горів гараж, а у Франківську - дача


За минулу добу в області зареєстровано 12 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 23 жовтня о 10:40 в Івано-Франківську на вулиці Набережній виникла пожежа дачного будинку на території садового товариства. Вогнем знищено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:03 в селищі Битків Надвірнянського району сталася пожежа гаражу в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будівлі гаражу. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власника.

О 16:27 в Івано-Франківську на вулиці Ленкавського горіло побутове сміття на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:49 в місті Косів на вулиці Незалежності горіло побутове сміття на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:51 в місті Калуш на вулиці Коцюбинського виникла пожежа покрівлі одноповерхової недіючої будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:53 в місті Болехів на вулиці Данила Галицького горіло побутове сміття на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:13 в місті Калуш на вулиці Європейській виникла пожежа недіючої одноповерхової дерев’яної зруйнованої будівлі. Вогнем знищено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

24 жовтня о 00:57 в місті Коломия на вулиці С.Бандери горіло побутове сміття в сміттєвому контейнері на відкритій території. Вогнем знищено побутове сміття та контейнер. Причина виникнення пожежі встановлюється.