З наступного року франківці зможуть виготовити у ЦНАПі закордонні паспорти та ID-картки


Сьогодні, 3 листопада в Івано-Франківську відбулося засідання виконкому міської ради на якому заслухали звіт начальника ЦНАПу за 9 місяців роботи.

Як прозвітував начальник ЦНАПу Богдан Питель, зараз у центрі надається 214 адміністративних та дозвільно-погоджувальних послуг. Окрім того станом на сьогодні ЦНАПом зареєстровано та перереєстровано 3 523 дитини в ДНЗ міста Івано-Франківська, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Мешканці міста Івано-Франківська можуть замовити послуги в режимі он-лайн на сайті www.cnap.if.ua (розділ «Електронні послуги») без відвідування Центру надання адміністративних послуг м.Івано- Франківська. Результат послуги замовники отримують на електронну пошту або забирають оригінал документа особисто у Центрі надання адміністративних послуг після отримання смс-повідомлення про виконання та пред’явлення документа, що посвідчує особу.

За девять місяців було надано 1273 он-лайн послуги. Загалом зараз мешканцям міста доступно 27 адміністративних послуг, які можна замовити он-лайн.

Що ж стосується пріоритетів на 2017 рік, то за словами Богдана Пителя найважливішою для нього є організація в ЦНАПі оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, та паспорта громадянина України у формі ID картки.