Франківці через петицію хочуть змінити місце проведення змагань скороходів


19 жовтня на сайті електронних петицій почали збирати підписи до міської влади з проханням змінити місце проведення змагань з спортивної ходьби.

У тексті петиції йдеться про те, що щороку проведення змагань зі спортивної ходьби на вулиці Незалежності створює мешканцям міста великі незручності, пов'язані з пересуванням по місту, як на громадському транспорті так і на приватному, пише Бліц-Інфо.

"Відомо, що вул. Незалежності є однією з найважливіших транспортних артерій, а для тролейбусів - єдина, що сполучає більшість маршрутів з центральною частиною. Вважаємо, що специфіка змагань, що проводиться, дозволяє вибрати іншу локацію для їх проведення, зокрема й таку, яка буде більш екологічнішою. Ми, мешканці міста Івано-Франківськ, просимо змінити та при необхідності сертифікувати інше місце для проведення змагань зі спортивної ходьби, що буде більш компромісним для нас усіх",- йдеться в петиції.

Для розгляду петиції до 17.01.2020 потрібно ще 208 підписів. Підписати її можна тут.

Нагадаємо, 19 жовтня стартував чемпіонат України зі спортивної ходьби та ХХІІІ Міжнародні змагання Кубок "Вечірній Івано-Франківськ".